Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Turks Beginners 3

Cursuscode: 2852

Dit is een vervolg op de Online cursus Turks Beginners 2 van dit voorjaar. Merhaba!. Om het goed te leren moet je rekenen op minstens drie uur huiswerk per week. Let op: de cursus begint met een nieuw cursusboek (deel 2).

• Boek: Turkije-Turks, Leer- en Werkboek Deel 2 (4de druk), ISBN. 9789463457286, prijs € 34,95. Koop het boek hier

Dinsdag 14 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. M. (Melike) Sayman Katlan
Boek: Turkije-Turks Leer- en werkboek Deel II (4de druk) (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
M. (Melike) Sayman Katlan
Merhaba, ik ben Melike Sayman. In 2006 ben ik aan Hacettepe (Ankara) Üniversitesi afgestudeerd als linguïst, waar ik ook mijn twee certificaten heb behaald op het gebied van taalonderwijs: TEFL (Teaching English as a Foreign Language) en ESL (English as a Second Language). In 2007 ben ik begonnen met het geven van les als docente voor bedrijven (zakelijke taal) in Madrid, Spanje. Van 2007 tot 2015 heb ik als taaldocente/linguïst gewerkt voor verschillende bedrijven in Spanje en Canada. Sinds 2016 ben ik coördinator van het Turks departement van Taalhuis Amsterdam en sinds 2021 ben ik lid van het team Volksuniversiteit Amsterdam. Ik vind het leuk om mensen door het hele land les te geven. Ik spreek vloeiend Engels en Spaans en goed Frans en Nederlands. Ik heb twee bachelordiploma’s (Taalkunde en Fysiotherapie) en twee masters.