Bestellijst

Bestellijst

Online privé taalcursus Pools met Nika Dybalska

Cursuscode: 2682
31
dec

Leer of verbeter je Pools met Nika dit jaar. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Nika leert je graag Pools lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Pools.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Pools (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Nika contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Nika eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden. 
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Pools of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Pools te starten.

Schrijf je in
Vrijdag 31 december 2021
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
10 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 650,00
Mw. N. (Nika) Dybalska

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Nika) Dybalska
De lessen worden gegeven door drs. N. (Nika) Dybalska. Zij is geboren en getogen in de Poolse hoofdstad Warschau, en behaalde daar haar bachelor Pools, om vervolgens te afstuderen als Taalwetenschapper en docent Engels aan de UvA. Met ervaring als leraar Engels in de middelbare scholen in Noord-Holland, biedt ze praktijkgerichte lessen volgens de moderne communicative methodiek. Geen naamvallen instampen dus! Nika woont al 13 jaar met plezier in Amsterdam met haar zoon van 10 en twee katten. Zij houdt van lekker koken, goede sci-fi, reizen en reggae muziek.