Your cart

Your cart

Online privé taalcursus Perzisch - Farsi met Maria Nasab

Course code: 2693
31
Dec

Leer of verbeter je Perzisch - Farsi met Maria dit jaar. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Maria leert je graag Perzisch - Farsi lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Perzisch -Farsi.De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Perzisch - Farsi (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Maria contact met je opneemt om verdere afspraken te maken.
Maria geeft les volgens haar eigen zelfgeschreven methode. Bij de privé taalcursus dienen ook boeken aangeschaft te worden (ca €80,-). De prijs van de boeken is niet inbegrepen in de cursusprijs.

Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Perzisch - Farsi of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Perzisch - Farsi te starten.

 

Enrol
Friday December 31, 2021
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
10 lessons of 1 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 650,00
Tutor: Ms. M. (Maria) Nasab

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
M. (Maria) Nasab
Maria Nasab heeft aan de universiteit van Teheran in Iran Engels gestudeerd. Tegelijkertijd heeft zij de TTC training (Teacher Training Center/ lerarenopleiding) gevolgd. In Iran heeft ze een eigen taal- en tolkinstituut opgezet, Maria doceerde zowel Engels als Arabisch. In Nederland studeerde Maria ICM (Integrated Communication Management) aan de Hogeschool Utrecht. Vanaf 2013 heeft zij haar hart gevolgd en het lesgeven weer opgepakt. Maria heeft een eigen methode ontwikkeld om Farsi (de taal die wordt gesproken in Iran en Afghanistan) te leren aan Nederlanders en andere nationaliteiten op basis van de TTC-training. Sinds 2020 geeft zij ook les in Nederlands aan bijvoorbeeld expats. Maria is geduldig, bekwaam en benadert de student met grote persoonlijke aandacht.