Bestellijst

Bestellijst

Online privécursus Nederlands NT2 Spreekvaardigheid met Willemiek Wassens

Cursuscode: 4086
30
jul

Je taalvaardigheid in het Nederlands is al op een behoorlijk niveau (B2), maar je wilt je spreekvaardigheid verder verbeteren en perfectioneren?
In deze online één op één cursus richten we ons op het uitbreiden van de woordenschat en het vergroten van de uitdrukkingsvaardigheid. Er is aandacht voor uitspraak en intonatie en indien nodig komen ook grammaticale kwesties aan bod.
Het doel is om meer zelfvertrouwen te krijgen in verschillende spreeksituaties zoals tweegesprek, vergadering en presentatie. We bespreken onderwerpen uit de actualiteit, specifieke werksituaties en dagelijkse conversaties.

De lessen starten binnenkort, duren 90 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Willemiek (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing). Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Willemiek contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Willemiek eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden. Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen NT2 of kun je overwegen om met een groepstaalcursus NT2 te starten.

Schrijf je in
Zaterdag 30 juli 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
6 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 540,00
Mw. W. (Willemiek) Wassens

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
W. (Willemiek) Wassens
Mijn naam is Willemiek Wassens (1964) Ik studeerde Nederlands en Engels aan de Lerarenopleiding en werkte daarna bijna 20 jaar in het voortgezet onderwijs en mbo als docent en coach. Daar leerde ik alle kneepjes van het vak tussen jongeren van 12-18 jaar, die niet altijd even gemotiveerd waren. In mijn vrije tijd was ik actief als hardlooptrainer. Daarna gooide ik het over een andere boeg: ik fietste als reisleider met toeristen uit alle werelddelen door Nederland om hen kennis te laten maken met de Nederlandse taal, natuur en cultuur. Dat bracht mij naar Amsterdam, waar ik nu met veel plezier Nederlandse les geef bij de Volksuniversiteit. Het is geweldig om mensen uit zoveel verschillende landen te ontmoeten en samen te werken aan het verbeteren van de taalvaardigheid. Als ik even geen les geef, ben ik het liefst buiten, in het bos of op het water. Ik hou van hardlopen, fietsen, zeilen en van kunst, poëzie en literatuur.