Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Oekraïens beginners 1

Cursuscode: 6632

Vanwege de huidige situatie in Oekraïne wordt deze cursus nu voor een speciaal tarief aangeboden.

Wil je de basis van het Oekraïens leren? Dan kun je dat nu gemakkelijk doen!
Leer de Oekraïense taal vanuit je eigen huis met een online cursus. De interactieve cursus wordt gegeven via Zoom. De cursus is bedoeld voor de mensen die snel met het Oekraïens kennis willen maken. 

In de twaalf lessen van anderhalf uur worden er korte gesprekken geoefend en culturele verschillen uitgelegd. Met de opgaven van eigen materiaal van de docent en van de lesboeken ga je de basis van het lezen, spreken en schrijven leren. Ook wordt er aandacht besteed aan het woordenschat en vaste uitdrukkingen.

• Boek: 100 easy ukrainian texts (ebook), Yuliia Pozniak, EAN 1230003628812, €12,99

Eventueel aanvullend aan te schaffen (maar niet verplicht!):
Leer Oekraïens: Snel/Gemakkelijk/Efficiënt: 2000 Belangrijkste Woorden (ebook), ISBN 9781370427000, €9,99

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Donderdag 7 april 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 50,00
Mw. T. (Tanya) Stepanova
Boeken: zie cursusinformatie, 100 easy ukrainian texts (ebook) (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; de boeken dienen zelf aangeschaft te worden. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:30 - 20:00
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
T. (Tanya) Stepanova
Tanya Stepanova is geboren en getogen in Oekraïne, woonde in Lviv en Kyiv en heeft een opleiding als talendocent bij de Universiteit van Lviv gehad. Nadat ze in 2013 naar Nederland met haar gezin was verhuisd, heeft zij Nederlands geleerd en sinds 2018 geeft ze lessen Nederlands aan volwassenen en spelenderwijs Oekraïens/ Russisch aan kinderen. Tanya woont in Hoofddorp met haar man en twee dochters. Zij sport en reist graag en houdt van lekker koken en eten.