Your cart

Your cart

Latijn

Maak kennis met de klassieker der klassiekers: het Latijn, de taal der Romeinen. In de online cursus Latijn leer je niet alleen de taal, maar ontrafel je ook de geheimen van de Romeinse cultuur. Samen leren we Latijnse teksten te lezen en te begrijpen. De lessen Latijn worden online gegeven via Zoom. Iedereen kan Latijn leren: onze ervaren docent helpt je graag op weg.

De online cursussen Latijn die in september starten hebben 20% korting. 

Halverwege januari gaan de nieuwe taalcursussen weer van start. Het volledige cursusaanbod staat eind november op de website.

Iedereen kan Latijn leren. In deze cursus maken we kennis met de klassieker der klassiekers: de taal der Romeinen, die in de oudheid uitgroeide tot wereldtaal en in de eeuwen daarna als ‘dode’ cultuurtaal een unieke vorm van onsterfelijkheid heeft verworven. Deze cursus richt zich op beginners, al zijn oud-gymnasiasten die hun kennis weer willen ophalen zeker ook welkom.

Tuesday September 14, 2021
12 lessons of 1,5 hrs start time 19:45 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 205,00
Tutor: Mr. S.H.N. (Stephen) van Beek
Book: Tirocinium Latinum (click here for more information)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:45 - 21:15
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
More Details

Latijn leren in Amsterdam

Latijn voor beginners en gevorderden

Leer (beter) Latijn lezen en begrijpen bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden online cursussen Latijn voor beginners en gevorderden. Heb jij altijd al Latijn willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docenten hebben al vele cursisten Latijn leren lezen en begrijpen. 20% korting op alle online cursussen Latijn!

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koerdisch, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!