Bestellijst

Bestellijst

Kroatisch

Kroatië: een prachtig land met de mooiste kust en het lekkerste eten in de hele wereld… Wil jij Kroatisch leren om zo nog meer van het leven in Kroatië te kunnen genieten? Onze docente helpt je graag Kroatisch leren spreken met de onlinecursus Kroatisch voor beginners. Naast veel aandacht voor de taal, zal de docente ook veel vertellen over de Kroatische cultuur en gewoonten.

De cursus is ook zeer geschikt als voorbereiding op vakantie.

Alle online cursussen Kroatisch hebben 20% korting. 

LET OP: Op dit moment is er geen cursusaanbod in deze categorie. Wij raden je aan om af en toe op onze website te kijken: Er worden regelmatig nieuwe cursussen toegevoegd!  De cursussen die starten in september zullen in juli op de website vermeld staan.

Kroatisch leren in Amsterdam

Cursus Kroatisch voor Beginners

Leer Kroatisch lezen, spreken en verstaan bij Volksuniversiteit Amsterdam! Wij bieden een online cursus Kroatisch voor beginners. Heb jij altijd al Kroatisch willen leren? Wacht dan niet langer! Onze ervaren docente helpt je graag Kroatisch te leren spreken. 20% korting op alle online cursussen Kroatisch!

Taalcursussen in Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam biedt taalcursussen voor beginners en gevorderden: ‘s avonds of overdag, online via Zoom of offline in een van onze ruime lokalen in Amsterdam. Volksuniversiteit Amsterdam is dé aanbieder van betaalbare taalcursussen voor elk niveau en ieder doel. Onze ervaren docenten staan voor je klaar om je te helpen een nieuwe taal te leren spreken. Kies uit meer dan 25 talen: we bieden cursussen Modern Standaard Arabisch, Chinees, Duits, Egyptisch, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hongaars, Indonesisch, Italiaans, Ivriet, Japans, Koreaans, Kroatisch, Latijn, Nederlands aan anderstaligen (NT2), Noors, Marokkaans, Oekraïens, Perzisch-Farsi, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Spaans, Turks en Zweeds. Ervaar hoe prettig en leerzaam het is om in een groep een taal te leren, offline en online. Heb je specifieke leerwensen? Laat het ons weten, we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen!