Bestellijst

Bestellijst

Online Cursus Italiaans Gevorderd 3 (A2.2-A2.3)

Cursuscode: 2514

*Nu met maar liefst 20% korting

Deze cursus is een vervolg op de cursus Italiaans Gevorderd 2 (A2.1-A2.2). 

Blok A2 bestaat uit drie cursussen, cursus Italiaans Gevorderd 3 (A2.2-A2.3) is de derde en laatste cursus waarmee je niveau A2 bereikt.

Wil je met cursus Italiaans Gevorderd 3 (A2.2-A2.3) beginnen, zonder eerst cursus Italiaans Gevorderd 2 (A2.1-A2.2) te hebben gevolgd, stuur dan een mail naar het secretariaat, dan neemt de docent contact met je op.

• Boeken: Al Dente 2 (les 6 t/m 8), geïntegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd, Casa delle lingue, 9789463250245, € 29,50  Koop het boek hier     

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Dinsdag 14 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 216,00
Mw. C. (Cinzia) Maineri
Boek: Al dente 2, geintegreerd tekst- en werkboek + audio-cd en dvd (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

20:15 - 21:45
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
C. (Cinzia) Maineri