Your cart

Your cart

Online privé taalcursus Duits met Lisa-Maria Pfleger

Course code: 2205
31
Dec

Leer of verbeter je Duits met Lisa-Maria dit jaar. Of je nu beginnend bent of (ver)gevorderd, Lisa-Maria leert je graag Duits lezen, schrijven en spreken. Je krijgt lessen op de meest effectieve manier van een docent met veel ervaring in taallessen Duits.
De lessen starten binnenkort, duren 60 minuten en worden interactief gegeven via Zoom. De data en tijden kun je afspreken en overleggen met onze docent Lisa-Maria (de datum vermeld bij deze informatie is niet van toepassing).
Je kunt nu reserveren en betalen met IDEAL. Na de betaling zorgen we ervoor dat Lisa-Maria contact met je opneemt om verdere afspraken te maken. Ook gaat Lisa-Maria eventueel adviseren welk boek aangeschaft moet worden. 
Mocht je de smaak te pakken hebben dan is het mogelijk om door te gaan met privé taallessen Duits of kun je overwegen om met een groepstaalcursus Duits te starten.

 

 

Enrol
Friday December 31, 2021
10 lessons of 1 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 650,00
Tutor: Ms. L.M. (Lisa-Maria) Pfleger

Na bestelling neemt de docent contact met je op, deze zal samen met jou bekijken wat je niveau is en welk boek er (eventueel) aangeschaft moet worden. De lesdata en tijden worden door jou in overleg met de docent bepaald. De cursus wordt gegeven via Zoom en de docent stuurt je een link.

19:00 - 20:00
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)
L.M. (Lisa-Maria) Pfleger
Mijn naam is Lisa Maria Pfleger en ik ben een gediplomeerde lerares Duits werkzaam in Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in Oostenrijk en geef nu een aantal jaar (klassikaal en prive) Duitse lessen. De afgelopen jaren heb ik mensen van verschillende nationaliteitien, van beginners tot en met gevorderden (A1 - C2), succesvol geholpen om hun Duits te verbeteren en hun doelen te behalen. Mijn lessen zijn gericht op het ontwikkelen van de taalvaardigheden van de deelnemers zonder grammatica te verwaarlozen.