Your cart

Your cart

Cursus Mandarijn Chinees Vergevorderden

Course code: 4156
18
Jan

Mandarijn Chinees op het hoogste niveau voor mensen met minimaal zeven à acht jaar studie achter de rug. 

Bij deze cursus ligt de nadruk op het samen lezen en vertalen van Chinese teksten. De leesteksten uit het boek worden afgewisseld met Chinese kinderverhalen, Chinese gedichten en Chinese krantenartikelen. Ook wordt er veel aandacht besteed aan de uitleg van de grammatica .

• Boek: New Practical Chinese Reader, textbook 5,(vanaf Les 57). ISBN 9787561914083, € 27,95. Koop het boek hier 
Naast de teksten uit het boek worden ook teksten en artikels behandeld die de docent tijdens de les zal uitreiken. 
Enrol
Tuesday January 18, 2022
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
12 lessons of 1,5 hrs start time 18:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 302,00
Tutor: Ms. drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
Book: New Practical Chinese Reader, textbook 5 (click here for more information)

Dit is een cursus op locatie. Wij willen je vragen hierbij de huidige basis Coronamaatregelen in acht te nemen. Mondkapjes zijn verplicht bij verplaatsing in het gebouw. Als je zit mag het mondkapje af. Was vaak je handen. Houd afstand (1,5 m is een veilige afstand). Blijf thuis als je klachten hebt (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en laat je testen. Bij enkele cursussen wordt een Coronatoegangsbewijs gevraagd. Dit staat dan vermeld in de cursustekst.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; u dient de boeken zelf aan te schaffen. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

18:00 - 19:30
Location: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (click here for address details)
drs Y.K. (Yin Kwaan) Mok
drs Yin Kwaan Mok Docent Mandarijn-Chinees Mijn hart en ambitie liggen al jaren bij het doceren van Chinees, omdat ik het als een uitdaging zie een onderwijspakket samen te stellen dat studenten of cursisten motiveert, interesseert en kennis bijbrengt. Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is om iemand de Chinese taal bij te brengen, maar wanneer het lukt, geeft het heel veel voldoening. Tijdens mijn cursus zal ik aandacht besteden aan lezen, schrijven, spreken, luisteren en natuurlijk grammatica. Daarnaast zal ik ook veel vertellen over de Chinese cultuur, gewoontes en gebruiken. Wil je meer te weten komen over deze fascinerende taal? Schrijf je dan snel in!