Bestellijst

Bestellijst

Online lezing: Omgaan met (negatieve) emoties

Cursuscode: 5450
28
jul

Onze emoties bepalen wie we zijn, maar waarom luisteren we er dan zo weinig naar? Zeker ‘negatieve’ emoties als angst, boosheid en verdriet vinden we vaak lastig om mee om te gaan, zowel bij onszelf als bij de ander. De neiging is dan om deze emoties maar te negeren of ons er juist door mee te laten slepen, met alle gevolgen van dien.

Er is steeds meer wetenschappelijk onderzoek naar het belang van stilstaan bij je emoties en op deze manier leren van wat je voelt. Meer inzicht in je emoties krijgen en hoe hier mee om te gaan? Kom er meer over te weten tijdens deze interessante lezing!

Online lezing: Deze lezing wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.

Schrijf je in
Woensdag 28 juli 2021
1 lezing van 1,5 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 15,00
Mw. J. (Judith) de Haan

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Judith) de Haan
Na mijn studie Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik bijna 10 jaar gewerkt bij de Hogeschool van Amsterdam als docent Toegepaste Psychologie. Dat heb ik altijd met plezier gedaan en zeker lesgeven in de minor Positieve Psychologie heeft me ook in mijn eigen leven veel gebracht. Het vertalen van psychologische modellen naar de praktijk en ontdekken hoe dit helpt in je eigen leven vind ik heerlijk om te doen! Sinds afgelopen juni ben ik gestart met een eigen coachpraktijk waarin ik 20-ers en 30-ers begeleid om regie te nemen over hun eigen leven en te ontdekken waar ze écht gelukkig van worden.