Your cart

Your cart

Eten en drinken

Wil jij meer leren over wijn en spijs? Voor alle fijnproevers en smulpapen organiseren wij regelmatig wijncursussen voor beginners en gevorderden. Onze enthousiaste docenten nemen je graag mee op reis door de verschillende wijnlanden. Ook vertellen ze graag over de culinaire tradities van hun favoriete gebieden.

De workshops wijnproeven vinden plaats in onze ruime lokalen in Amsterdam.

Wijn workshop  in Amsterdam

Wijncursus voor beginners en gevorderden

Onze workshops en cursussen over wijn en spijs zijn laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, beginners en gevorderden. Op zoek naar een workshop wijnproeven in Amsterdam? Onze enthousiaste docenten vertellen je graag meer over de wijnen van hun favoriete wijnlanden. Wees welkom in onze ruime lokalen voor een wijncursus of een van de andere culinaire cursussen!

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!

Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.