Bestellijst

Bestellijst

Online cursus Nederlands NT2 Halfgevorderd 1 (A2-B1.1)

Cursuscode: 6043

*Nu met maar liefst 20% korting

Kan zinnen en veel voorkomende uitdrukkingen begrijpen over persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk. Kan communiceren over simpele en alledaagse handelingen. Kan in eenvoudige bewoordingen vertellen over de eigen achtergrond, de directe omgeving en dagelijkse behoeftes.

Deze cursus kun je volgen als je de basiscursussen (NT2 Beginners 1,2 en 3) hebt afgerond. Ook als je al wat langer in Nederland woont en je je redelijk in het Nederlands kunt redden (niveau A2), is dit een geschikte cursus voor je. We focussen op alle vaardigheden: praten, luisteren, lezen en schrijven. Word een echte Amsterdammer!

• Boek: Nederlands in actie (hoofdstuk 1- 4), ISBN 9789046902981, Coutinho, € 42,95. Koop je boek hier

•  Kijk hier als je niet zeker weet of je het juiste niveau hebt.
•  Click here if you have any doubts about your level

Online interactieve cursus: Deze groepscursus wordt live online aangeboden in een virtuele lesomgeving.
Wat heb je nodig om mee te doen? Een computer, laptop of tablet met een webcam of ingebouwde camera en microfoon en een internetverbinding.
*Let op: de 20% korting is al inbegrepen in de prijs.

Woensdag 11 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 354,00
Mw. A.E.M. (Anneke) Dekker, Mw. J (Jinke) Koetzier
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.


De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; de boeken dienen zelf aangeschaft te worden. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:00 - 21:30
Locatie: Online cursus, niet op locatie (klik hier voor de adresgegevens)
A.E.M. (Anneke) Dekker
In 2013 ben ik als vrijwilliger begonnen met het geven van taallessen Nederlands aan net gearriveerde Syrische vluchtelingen in verschillende noodopvangcentra in Amsterdam. Ik werd gegrepen door de enorme vasthoudendheid van deze groep mensen, die onder extreme omstandigheden huis en haard hadden verlaten en zeer vastbesloten waren het Nederlands onder de knie te krijgen. Omdat ik op een professionele manier les wilde geven, ben ik de opleiding Docent Nederlands als Tweede taal gaan doen. Inmiddels geef ik nu ruim 2 jaar met veel plezier taalles aan allerlei verschillende groepen mensen bij verschillende taalscholen. Daarnaast werk ik als fotograaf bij het archeologisch instituut van de Universiteit van Amsterdam en ben ik al enige tijd bezig met het leren van Arabisch. Ik ken daarom maar al te goed de knelpunten, maar vooral het plezier van het leren van een nieuwe taal.
J (Jinke) Koetzier