Bestellijst

Bestellijst

Cursus Nederlands NT2 halfgevorderd 1 intensief (A2-B1.1)

Cursuscode: 6042

Kan zinnen en veel voorkomende uitdrukkingen begrijpen over persoonsgegevens, familie, winkelen, plaatselijke geografie, werk. Kan communiceren over simpele en alledaagse handelingen. Kan in eenvoudige bewoordingen vertellen over de eigen achtergrond, de directe omgeving en dagelijkse behoeftes.

Dit is een intensieve cursus van 2 lessen per week. 


Deze cursus kun je volgen als je de basiscursussen volledig hebt afgerond. Ook als je al wat langer in Nederland woont en je redelijk in het Nederlands kunt redden (niveau A2), is dit een geschikte cursus voor je. Alle taalvaardigheden worden verder ontwikkeld.

• Boek: Nederlands in actie (hoofdstuk 1- 4), ISBN 9789046902981, Coutinho, € 42,95. Koop je boek hier

Dinsdag 10 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
12 lessen van 2,5 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 441,00
Mw. J. (Jannette) Witvliet
Boek: Nederlands in actie (klik hier voor meer informatie)

De boeken zijn niet inbegrepen in de cursusprijs; de boeken dienen zelf aangeschaft te worden. De prijzen van de boeken zijn onder voorbehoud. 

19:00 - 21:30
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
J. (Jannette) Witvliet
Jannette Witvliet (Rotterdam 1960) studeerde rechten en Frans. "Ik werk nu bijna tien jaar als docent NT2 bij de Volksuniversiteit Amsterdam en doe dit nog steeds met veel plezier en enthousiasme. Het blijft interessant en leerzaam met mensen van diverse nationaliteiten en achtergronden om te gaan. Mijn kennis van en voorliefde voor de Nederlandse taal draag ik dan ook graag aan hen over." Jannettes lijstje ziet er als volgt uit: JA: klussen, 'tuinieren' op mijn balkon, rennen in het park, koken én uit eten gaan, Griekenland, films en boeken NEE: vroeg opstaan, mobiele bellers in de trein, het feit dat je in de Amsterdamse binnenstad nooit gewoon door kan fietsen MISSCHIEN: autorijden, verhuizen, een opleiding, Thailand