Your cart

Your cart

Conversatie NT2

In een gezellige groep en in een ontspannen sfeer beter Nederlands leren spreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De docenten leren je graag met meer vertrouwen Nederlands te gaan praten. Wees daarom ook welkom als je van je spreekangst af wil komen of als je gewoonweg je Nederlandse spreekvaardigheid in praktijk wil brengen.

We bieden je op drie verschillende niveau's conversatiecursussen aan: A2, B1 en B2

20% korting op het online aanbod.

 

Cursus Conversatie NT2

Nederlandse Spreekvaardigheid

Verbeter je Nederlandse spreekvaardigheid met een cursus bij Volksuniversiteit Amsterdam! Onze Conversatiecursussen NT2 zijn geschikt voor mensen die al redelijk Nederlands spreken, maar hun Nederlandse spreekvaardigheid willen verbeteren. Wil jij beter Nederlands leren spreken met een cursus Nederlandse spreekvaardigheid? Wij hebben de cursus Beter Nederlands Spreken die bij je past!

20% korting op alle online cursussen Beter Nederlands Spreken

20% korting op al onze online conversatiecursussen Beter Nederlands Spreken! De online cursussen Nederlands/NT2 bieden hetzelfde curriculum aan als de offline cursussen. Onze virtuele klaslokalen bieden dezelfde groepsgrootte en sfeer. De lessen zijn interactief: stel je vragen direct aan de docent en krijg meteen feedback. Leer beter Nederlands spreken met Volksuniversiteit Amsterdam!