Bestellijst

Bestellijst

Spiritualiteit

Beter leren omgaan met veranderingen en onzekerheid? Meer innerlijke rust en balans? Met een spirituele cursus ontdek je een nieuwe manier van in het leven staan. Onze docenten helpen je in harmonie met jezelf, anderen en de natuur te komen. Alle cursussen zijn zeer laagdrempelig: zowel beginners als gevorderden zijn van harte welkom. De spirituele cursussen en lezingen worden online en op locatie aangeboden. Ontdek het aanbod van dit seizoen!

20% korting op ons online aanbod.

 

17
mei

Veel mensen denken dat het na de dood afgelopen is, maar is dat wel zo? Bijna alle wereldreligies geloven in reïncarnatie - de mogelijkheid van meerdere levens. Wat gebeurt er op het moment dat men sterft? Als alleen het lichaam sterft, wat gebeurt er dan met de ziel, als we die al hebben? Waar gaat die heen en wat doet die ziel al die tijd? En als mensen al reïncarneren, hoe vaak gebeurt dat dan en welk onderdeel reïncarneert precies?

Dinsdag 17 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
1 lezing van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 12,00
Mw. CACMM (Karin) Daalderop
19:00 - 21:00
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)
20
mei

Cursus Astrologie (basis)

Cursuscode: 5365

Astrologie staat vol in de belangstelling. Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in wat de stand van de Zon, de Maan en de overige planeten je kan vertellen over persoonlijkheid en lotgevallen. Van jezelf, of van de partner, vrienden, familieleden en collega’s. En inderdaad kan de horoscoop vaak verrassend nauwkeurig schetsen wie je bent. Hoe je karakter in elkaar zit, waar je talenten liggen, welke opgaven het bestaan aan je stelt. En hoe je jezelf tot anderen verhoudt, in zakelijke en persoonlijke contacten.

Vrijdag 20 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
6 lessen van 2,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 249,00
Dhr. M. (Michael) Bruijn
13:00 - 15:30
Locatie: Batjanzaal: Batjanstraat 68 (klik hier voor de adresgegevens)
30
mei

Cursus Handlezen

Cursuscode: 5366

Wat zegt het als de kleur van je hand rood of wit is, de huid hard of zacht is, je lange of korte vingers hebt? 

Maandag 30 mei 2022
Schrijf je tijdig in; op basis van het aantal inschrijvingen bepalen we of de cursus kan starten.
5 lessen van 2 uur en 15 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 205,00
Mw. J.M.A.C. (Joyce) van Nispen-van den Reek
19:30 - 21:45
Locatie: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (klik hier voor de adresgegevens)

Cursussen, lezingen en workshops spiritualiteit in Amsterdam

Breed aanbod online en offline cursussen

Geïnteresseerd in spiritualiteit? Verbreed je kennis met een divers en betaalbaar aanbod cursussen, lezingen en workshops over spiritualiteit in Amsterdam. Je kunt kiezen uit een offline klassikale cursus in een van onze ruime lokalen of een online groepscursus met 20% korting. Onze ervaren docenten verwelkomen je graag bij de cursus, workshop of lezing over spiritualiteit die het beste bij je past. De cursussen over spiritualiteit zijn zeer laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, beginners en gevorderden.

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.