Your cart

Your cart

Politiek en samenleving

De politiek doorgronden en zo meer inzicht krijgen in actuele onderwerpen? Dan is een cursus Politiek en Samenleving bij Volksuniversiteit Amsterdam precies wat je zoekt! Verdiep je in de pluriforme samenleving, Europese politiek, democratie en meer. 
De cursussen en lezingen zijn geschikt voor iedereen met interesse in politiek en samenleving. Onze docenten zorgen dat elk onderwerp echt gaat leven en gaan graag de diepte met je in. Kies een online lezing of cursus, of kies een cursus op locatie. Ontdek het aanbod van dit seizoen en doe mee!

20% korting op ons online aanbod.

 

Waant u zich als spion in de Koude Oorlog!

Vanuit de DDR had alles rondom spionage een topprioriteit. Het doel was te achterhalen wanneer en vooral waar en hoe het Westen, de imperialist, de aanval inzet. Maar was er echt een bedreiging vanuit het Westen om een derde wereldoorlog te voeren? En welke spionnen waren er in Oost en West? Hoe werkten zij? Welke successen hadden beiden bereikt met spionage? Vele vragen en nog meer antwoorden ontvangt u tijdens de cursus over spionage in de Koude Oorlog. 

Wednesday May 18, 2022
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
3 lessons of 1,5 hrs start time 19:00 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 64,00
Tutor: Ms. A. (Anja) Fricke

De online cursus gaat via Zoom en de docent stuurt je op de dag van de cursus, kort voor aanvang van de cursus, de link met de uitnodiging voor de inlog van de cursus. Deze wordt gestuurd naar je email-adres. Kijk vooral ook in je spambox als je kort voor aanvang van de cursus geen link hebt ontvangen! Voor degenen die laat inschrijven: Als je op het laatste moment inschrijft, dus binnen een halve dag voor aanvang van de cursus, dan kan het zijn dat je geen link meer voor de les krijgt. Heb je vragen over hoe Zoom werkt? Klik hierop voor een handleiding.

19:00 - 20:30
Location: Online cursus, niet op locatie (click here for address details)

Cursussen, lezingen politiek & samenleving in Amsterdam

Breed aanbod online en offline cursussen

Geïnteresseerd in politiek en samenleving? Verbreed je kennis met een divers en betaalbaar aanbod cursussen, lezingen en workshops over politiek en samenleving in Amsterdam. Je kunt kiezen uit een offline klassikale cursus in een van onze ruime lokalen of een online groepscursus met 20% korting. Onze ervaren docenten verwelkomen je graag bij de cursus, workshop of lezing over politiek en samenleving die het beste bij je past. De cursussen over politiek en samenleving zijn zeer laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, beginners en gevorderden.

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke effectiviteit en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.