Your cart

Your cart

Literatuur

Ben jij ook gek op Nederlandse en internationale literatuur? Deel jouw liefde voor boeken met medeliefhebbers bij Volksuniversiteit Amsterdam! Samen duiken we de literaire wereld in. Ontdek de klassiekers of laat je verrassen door minder bekende schrijvers.De cursussen zijn laagdrempelig en iedere enthousiaste lezer is welkom. Kies een online lezing of cursus, of geef je op voor een cursus literatuur op locatie. Bekijk snel het aanbod van dit seizoen!

20% korting op ons online aanbod.

Literatuur cursussen, lezingen en workshops  in Amsterdam

Breed aanbod online en offline cursussen

Deel je passie voor literatuur tijdens een cursus literatuur. Verbreed je kennis met een divers en betaalbaar aanbod literatuur cursussen, lezingen en workshops in Amsterdam. Je kunt kiezen uit een offline klassikale cursus in een van onze ruime lokalen of een online groepscursus met 20% korting. Onze ervaren docenten verwelkomen je graag bij de cursus, workshop of lezing over literatuur die het beste bij je past. De cursussen over literatuur zijn zeer laagdrempelig en geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar, beginners en gevorderden.

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 25 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.