Bestellijst

Bestellijst

Wandeling Langs de filosofentegels in hartje Amsterdam

Cursuscode: 1007
23
okt

Wandel met gids langs 5 filosofietegels in hartje Amsterdam met citaten van filosofen zoals Descartes, Hobbes en Spinoza. Al wandelend hoor je hoe deze denkers vanuit Amsterdam de wereld veranderden en waarom onze tijd zoveel met hen te maken heeft. Ontdek de verhalen achter de quotes en waarom de tegels op de specifieke plekken liggen. De relatieve Amsterdamse vrijheid van toen heeft een gigantische impact gehad, tot op de dag van vandaag. Je zal met totaal andere ogen naar Amsterdam kijken.

Start en Eindpunt: Plein voor de Brakke Grond, Nes 43-45

Wachtlijst
Zaterdag 23 oktober 2021
1 wandeling van 2 uur aanvangstijd 11:00
Prijs: € 29,50
Mw. N. (Nanda) van Bodegraven

Dit is een cursus op locatie. Wij willen je vragen hierbij de huidige basis Coronamaatregelen in acht te nemen. Was vaak je handen. Houd afstand. Blijf thuis als je klachten hebt (verkoudheid, keelpijn, (licht) hoesten, verhoging of koorts) en laat je testen. 

11:00 - 13:00
Locatie: Plein voor de Brakke Grond, Nes 43-45 (klik hier voor de adresgegevens)
N. (Nanda) van Bodegraven
Filosofe Nanda van Bodegraven realiseerde in 2019 dit filosofische kunstproject. Zij is je gids tijdens de rondleiding. Vele mensen hebben de wandeling al gelopen en zeggen steevast dat het een prachtverhaal is. Nanda van Bodegraven publiceerde hiervoor 8 boeken over filosoferen met kinderen en trainde vele volwassenen daarin.