Your cart

Your cart

Architectuur

Kennismaken met bekende en minder bekende bouwwerken in Amsterdam? Onze online lezingen vertellen alles over de prachtige architectuur van ons mooie Amsterdam. Bekijk je de verborgen parels van Amsterdam liever met eigen ogen? Onze wandelingen door Amsterdam leiden je langs de mooiste en opvallendste plekken van onze schitterende stad. Onze docenten delen graag hun kennis over oude en moderne architectuur in Amsterdam. 

Het aanbod wandelingen en lezingen over architectuur in Amsterdam wordt regelmatig aangevuld: hou onze website in de gaten voor updates. Sluit je aan en verdiep je in de architectuur van Amsterdam!


20% korting op ons online aanbod.

07
Jul

Lezing: BIG met het Sluishuis

Course code: 5511

Het Deense bureau BIG, afkorting voor Bjarke Ingels Group is een van de leidinggevende architectenbureaus op het moment met inmiddels ruim 400 medewerkers in 25 landen. Het bureau werd vooral bekend vanwege haar verrassende woningbouwconcepten, zoals de bergwoningen (2008) en 8 huis (2010) in Kopenhagen. Nadat zij vervolgens het Deense paviljoen voor de Expo van 2010 realiseerde, groeide haar roem internationaal. Een veelzijdig oeuvre van kantoren, musea, woongebouwen en scholen in Europa, de VS, China en Abu Dhabi…
En in Amsterdam, waar dit jaar hun spectaculaire Sluishuis opgeleverd zal worden, waarvoor in deze lezing vanzelfsprekend uitgebreid aandacht.

Thursday July 7, 2022
Enroll as soon as possible; based in the number of enrolments we decide if the course can start.
1 presentation of 2 hrs start time 19:30 (click here for a full list of session dates and times per session)
Price: € 23,50
Tutor: Ms. drs S. (Suzanne) Roelofs
19:30 - 21:30
Location: Mauritskade 58: Ingang Oosterpark zijde (click here for address details)

Architectuur in Amsterdam

Architectuur lezingen en wandelingen -Amsterdam

Architectuur van Amsterdam - het is een onderwerp waar we niet over uitgepraat raken. Als Volksuniversiteit Amsterdam zijn we gek op onze stad en de prachtige gebouwen die het herbergt. Onze docenten vertellen je graag alles over de architectuur van Amsterdam door de eeuwen heen: van moderne architectuur tot de architectuur van de Gouden Eeuw. Kies een online lezing of een wandeling met als thema architectuur van Amsterdam en laat je verrassen door al het moois dat onze stad ons te bieden heeft!

Cursussen bij Volksuniversiteit Amsterdam

Volksuniversiteit Amsterdam is al meer dan 100 jaar hét adres voor het volgen van een klassikale cursus op locatie in Amsterdam. Volg je liever een online cursus? Kies dan voor een interactieve online cursus in onze virtuele zalen. Kies uit 24 talen, cursussen Nederlands (NT2) aan anderstaligen, cursussen Cultuur en Maatschappij, cursussen Persoonlijke vaardigheden en allerlei cursussen over Amsterdam en Amsterdammers. Zoek je een betaalbare, inspirerende en leerzame cursus? Kies dan voor een cursus aan Volksuniversiteit Amsterdam!

Met Volksuniversiteit Amsterdam kom je verder.