spaans intermedio i b11: in deze vervolgcursus geschikt voor mensen die al stevige basis hebben in spaans zul je veel praten over omstandigheden gebruiken en gebeurtenissen uit verleden maar ook over je huidige leven en ideeen voor toekomst onderwerpen die aan...

Spaans Intermedio I (B1.1)

In deze vervolgcursus*, geschikt voor mensen die al een stevige basis hebben in het Spaans, zul je veel praten over omstandigheden, gebruiken en gebeurtenissen uit het verleden maar ook over je huidige leven en ideeën voor de toekomst. Onderwerpen die aan bod komen variëren van de toekomst van de wereld tot gewoontes en sociale omgangsvormen in Spanje. We blijven veel aandacht besteden aan het gebruik van de verschillende verleden tijden. De cursus heeft een pittig tempo. Reken op zo’n twee uur huiswerk per week. Aan het eind van de cursus ben je al een eindje op weg naar niveau B1 van het Europees Referentiekader (ERK).

• *Dit is het vervolg op de cursus Spaans Básico III die in september gestart is, maar de cursus is ook geschikt voor mensen die elders zo’n 100 uur Spaanse les hebben gehad.

• Boek: Aula Internacional 3, nueva edición (unidades 1-4), libro del alumno + CD, ISBN  9788415640110, Difusión/Talenland, € 27,50.

Cursuscode 6809

Groep 1

Deze cursus bestaat uit: 12 lessen van 1,5 uur vanaf donderdag 18 januari 2018 om 11:30 uur.
Cursusprijs: € 234,00
Docent: Mw. drs A. (Anita) de Valk
Locatie: OBA, Javaplein 2 1094 HW

Deze cursus is al begonnen,
online inschrijven is niet meer mogelijk