Talen

Spaans

Of je je nu wilt voorbereiden op een reis naar Spanje of een ander Spaanstalig land, of je meer verdiepen in de wereldtaal die deuren opent naar de cultuur van al die landen: bij ons vind je de cursus op het niveau en in het tempo dat bij je past:
• van beginners tot vergevorderd, niveau A1 - B2 van het Europees Referentiekader (ERK).
• rustige cursussen van 12 of 9 weken met lessen van 1,5 of 2 uur, of intensieve met lessen van 3 uur.
• overdag of ’s avonds
We volgen de richtlijnen van het ERK. Dat beschrijft hoe ver je bent met spreken, lezen, luisteren en schrijven bij verschillende niveaus. Bij elke cursus staat vermeld welk niveau je aan het eind ervan bereikt hebt. Zo bereik je bijvoorbeeld in 6 korte cursussen niveau A2, een degelijke basis om op verder te bouwen.

Onze cursussen zijn vooral gericht op het verstaan en spreken, maar ook het lezen van allerlei teksten en het schrijven van bijvoorbeeld e-mails in het Spaans komen aan bod. De lessen verlopen in een ontspannen sfeer en er wordt overwegend Spaans gesproken, maar als het contrast tussen beide talen aandacht behoeft, wordt zeker ook uitleg in het Nederlands gegeven. Het is belangrijk dat je je goed voorbereidt op de lessen: Dat kan variëren van 1 à 2 uur per week bij een gewone cursus tot 3 à 4 uur per les voor een intensieve cursus.
Wil je meer informatie of advies over je niveau? Kom naar een spreekuur.

Voor studieboeken Spaans kijk hier en deze zijn ook verkrijgbaar bij:
El Rincón del Libro
Overtoom 8-8a
1054 HH Amsterdam
020 5890971
http://elrincondellibro.nl/
Geopend: dinsdag t/m zaterdag 10:00u – 18:00 uur

Later in dit jaar starten nog nieuwe cursussen. Op de hoogte blijven van het aanbod? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.